Behandlinger til dine dyr

Massage/Kranio Sakral Terapi (KST)
Alle har godt af at få behandling. Om man er konkurrencehund, seniorhund, familiehund eller hvalp Massagens gavnlige effekt på stress eller spændinger består i, at behandlingen kan genoprette blodgennemstrømningen, som giver hjerne og krop den fornødne energi. Derudover kan massagen udløse kroppens stresshæmmende hormoner, som aktiverer det såkaldte ro-hvile-system For at konkurrence hunden kan yde sit bedste til træning eller stævne er det vigtigt at den fysisk kan være med og ikke er spændt op i krop, er øm eller feks. har hovedpine. Det samme gælder familien hunden, selvom den ikke skal til konkurrence, er det vigtig den kan fungere uden smerter på gåturen og under leg. Den ældre hund med feks gigt, ledproblemer eller andet, kan have svært ved at finde ro, at rejse sig, at se lidt stiv ud når den skal gå.

Hvalpe er nysgerrige på verden, og den skal udforskes. De kan have lidt svært ved at stoppe mens legen er god og kan derfor komme galt afsted under leg. Dog kan skævheder kommer fra fødslen af, eller af selve fødslen (tæven)
Dyr er super gode til at skjule deres smerter, så husk Dyr med smerter, kan ændre adfærd over for andre dyr og mennesker.

Hvis ikke du har mulighed for at komme til mig, kører jeg gerne ud. Det udløser dog kørselsgebyr – se under priser.

Kontakt mig
Book tid