Klinik Marskot v/Nita Marskot

Klinik Marskot v/Nita Marskot

Massage

Alle kan have gavn af massage, om man har et stillesiddende job eller er en aktiv sportsudøver.

Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Uanset og man er til den blide Wellness massage eller Sportsmassage hvor man går mere i dybden.

Massage hjælper til med at fjerne spændinger og giver muskler deres smidighed igen og forbedre blodcirkulationen, samt hjælper blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler og væv samt de indre organer.

Muskelsmerter opstår typisk ved en vedvarende belastning og spænding over en længere periode, samt ved stress og kulde. Dette skaber ophobning af affaldsstoffer i musklerne, som blokerer for blodgennemstrømningen. Nervesystemet stimuleres også. Massage kan afhjælpe og forebygge stress og de stressrelaterende sygdomme kroppen udsættes for. Ved at bruge f.eks. massage gendannes den energi, der er blevet brugt på stress og kroppens naturlige lægende proces sættes i gang.

Wellness eller en lidt mere dybdegående massage er en enestående mulighed for, at du kan give dig selv den mest ultimative selvforkælelse. I en travl og stressfyldt hverdag hvor arbejde, familie og praktiske ærinder står for skud, er det vigtigt at kunne finde et pusterum, hvor du kan stoppe op og mærke dig selv.

Hvor mange behandlinger skal man have? Det kommer an på mange ting. Hvor længe har du gået med dine 'problemer', hvor slemt er det, hvordan reagerer din krop osv. Men al det finder vi ud af sammen, den første gang du kommer.

Pris 450 kr. Ryg massage incl. afspænding af hovedet (KST) - 45 min

Pris 400 kr. Del Massage 30 min

Klippekort med 5 klip spar 10 %

Ved akuttider eller tider uden for åbningstid pålægges et gebyr på 50% af normalpris

Ønsker du en behandling hjemme hos dig selv, tillægges et kørselsgebyr 5 kr. incl. moms tur/retur

Klinik Marskot

+45 2148 5381

nitamarskot@hotmail.com

CVR. 3666 5351

Navigation

Andebøllevej 169,

DK5492 Vissenbjerg

Åbent

Tirsdag: 08.30 - 20.00

Sidste tid kl. 19.00

Lige uger

Onsdag: 10 - 19

Sidste tid kl. 18

Fredag: 08.30 - 16.00

Sidste tid kl. 15.00

Weekend lukket

Jeg tager imod

Kontant

Bankoverførsel:

5388 0543165

Mobile pay

81302

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE